Ragna Debats ja s’ha inscrit a la Pujada al Montsià

A mesura que ens apropem al 30 de setembre, dia de la XII Pujada al Montsià, memorial Francesc Bort (Madro) els corredors i corredores van fent la seva inscripció.

De les darreres inscripcions que hem rebut està la de la Ragna Debats, de l’equip Merrel i membre de la Cameta Coixa de Miravet.

Ragna és gran una corredora de nivell internacional amb uns impressionants resultats. Com a petita prova del seu nivell només cal mirar els resultats que ha fet en algunes curses aquest 2018: és l’actual campiona del món de curses per muntanya, disputat al Penyagolosa Trails de Castelló; guanyadora del The Coastal Challenge a Costa Rica (230 km en 6 etapes), guanyadora de l’Ultra SkyMarathon Madeira (Copa del Món Skyrunner SkyExtra), guanyadora del High Trail Vanoise a França (Copa del Món Skyrunner SkyExtra).  Actualment, a manca de 3 curses, és líder de la Copa del Món Skyrunner SkyExtra.

Quan els seus compromisos internacionals li ho permeten, participa en diverses curses per muntanya de les Terres de l’Ebre. Aquest 2018 va guanyar la Cursa del Pastisset de Benifallet, va quedar tercera a la Cursa de La Cameta Coixa de Miravet (Campionat de Catalunya), guanyadora de la mitja marató per muntanya del Trencacims de Paüls, …