Comunicat oficial

Els forts aiguats del passat 1 de setembre que van afectar la població d’Alcanar, i altres municipis del voltant, han estat molt durs els efectes que han suposat per als veïns i veïnes del poble.

Aquests aiguats, a més d’afectar-nos a nivell personal i professional, també han tingut conseqüències a la nostra Cursa, perquè diversos trams del recorregut s’han malmès i, a curt termini, són de difícil recuperació.

Superada una primera fase de recuperació i de tornada a una certa normalitat, ens hem reunit per valorar en què afectava tot plegat a la XV Pujada al Montsià del proper 26 de setembre.

En aquesta havíem de decidir la realització o cancel·lació de la XV Pujada al Montsià.

També a la reunió, hem posat en valor i valorat totes les moltes mostres de suport que hem rebut i que agraïm enormement, i que ens han ajudat a fer un pas endavant i mantenir la edició XV 2021.

Per això, malgrat els imprevistos, hem decidit seguir endavant, tot i que només queden dos setmanes justes.

Els propers dies seguirem valorant sobre el terreny les alternatives dels trams més malmesos i que no podrem recuperar a temps.

Seguirem informant de les novetats i canvis més significatius, per tal de garantir la seguretat dels participants en qualsevol de modalitats de les curses i marxa de la XV Pujada al Montsià, memorial Francesc Bort (Madro).

Des de la Pujada al Montsià agraïm totes les mostres de suport rebudes aquests dies a Alcanar, Les Cases i Alcanar Platja al mateix temps que transmetem una càlida abraçada a les persones i sectors afectats pels aiguats del passat 1 de setembre.

Entre tots #monsortirem

#monsortirem / Alcanar / Les Cases / Alcanar Platja

Descarregar comunicat (PDF)