Comunicat: Cancel·lació XIV Pujada al Montsià Memorial Francesc Bort (Madro) 2020

Mitjançant aquest comunicat us informem que degut a les restriccions i afectacions de les noves reglamentacions en el marc de la nova normalitat, a causa de la crisi de la Covid-19, hem decidit no realitzar la XIV Pujada al Montsià “Memorial Francesc Bort (Madro)” 2020.

Pensem que les noves mesures fan perdre gran part de l’essència de les curses per muntanya, que ens allunyen del caliu i la vessant sociocultural i de territori que caracteritzen a la gran majoria de les curses per muntanya.

Aquesta decisió, calculada, valorada i mesurada al detall, també vol solidaritzar-se amb les moltes curses que s’han hagut des suspendre i/o postposar-se des del passat 14 de març, quan es declarava l’estat d’alarma.

Lamentem prendre aquesta decisió, perquè és molt complex i trist, però al mateix temps pensem que és la millor opció per a nosaltres, per al poble i per a la societat.

Pensem que en la situació que ens trobem a tots els nivells, el que toca és sortir-ne el més ràpidament possible i no fer cap acció que pugui produir els perillosos rebrots, ni ser nosaltres una font de contagis, els quals tirarien pel terra el gran esforç fet per les autoritats sanitàries, el col·lectiu sanitari i la població en general.

També entenem que és un moment delicat per al comerç, pel que volem que a tot l’esforç han fet i suporten, no els haguem d’afegir les nostres necessitats anuals, col·laborant de manera intensa. Ans al contrari, pensem que som nosaltres qui els hem d’ajudar-los, ja sigui fent consum de poble, encoratjant-los o donant-los suport, per això els obsequiarem amb un detall com si haguéssim fet la Pujada al Montsià, i dedicarem esforços per aportar el nostre granet de sorra.

En aquesta línia publicarem en breu la modalitat virtual, on us podreu inscriure. Els ingressos es dedicaran a les mínimes despeses i a donar suport econòmic per lluitar contra les moltes afectacions de la Covid-19.

Agraïts per la vostra comprensió, restem a la vostra disposició per qualsevol necessitat i/o justificació.

Una salutació,

L’Equip de la Pujada al Monstià, memorial Francesc Bort (Madro)

XIV Pujada al Montsia 2020, cancel·lada